Landnummers.net

Voor de landnummers van alle landen!

Landnummer Australië

Als je naar Australië wilt bellen, dan moet je eerst het landnummer van Australië intoetsen. Met het intoetsen van dit landnummer geef je aan dat je naar Australië wilt bellen.

Elke land heeft een eigen landnummer. Doordat deze landnummers niet vaak door mensen worden gebruikt, worden deze meestal opgezocht op het internet.

Landnummer AustraliëLandnummer Australië

Opzoeken op het internet gebeurt bijvoorbeeld door te zoeken op:

  • landnummer Australië
  • landcode Australië
  • Australië landnummer
  • Australië landcode
  • bellen naar Australië landnummer
  • bellen naar Australië landcode

Landnummer Australië

Het landnummer van Australië is 0061 / +61

Aanvullende info met betrekking tot landnummers

Een buitenlands telefoonnummer wordt meestal weergegeven met een plusteken (+), gevolgd door het netnummer en tenslotte het abonneenummer.

Het plusteken is de weergave voor de internationale toegangscode. In Nederland is dat bijvoorbeeld 00 (twee keer een nul), het + teken moet tijdens het bellen dus worden vervangen worden door 00 (twee keer een nul). Meestal vervalt bij het bellen naar Europese landen de eerste nul van het netnummer.

Een voorbeeld met betrekking tot landnummers

Hierbij een voorbeeld voor het (fictieve) Zwolse telefoonnummer 038-1234567. Buiten Nederland kun je dit nummer bereiken via:

00 31 38 1234567

Dit wordt ook wel vaak genoteerd als: +31 38 1234567

Landnummer Australië gevonden?

Deze website hebben wij opgezet om mensen te helpen die op zoek zijn naar het landnummer van Australië en natuurlijk landnummers van andere landen.

We hopen dat je snel en makkelijk het landnummer van Australië hebt gevonden en wensen je succes met het bellen naar Australië!

Comments are closed.